Liebster blog

Vull afegir cinc baules a la cadena d’encoratjaments o de simples reconeixements de la qual m’han fet formar part. Compartisc, així, una breu llista de cinc blogs, de naturalesa i tarannà diversos, que m’agrada actualitzar-me de tant en tant. Faig constar ací el deute amb el poeta Josep Lluís Abad, que em va convertir en un dels seus cinc rellevistes, i li reitere l’agraïment, ara de manera pública. D’aquests cinc blogs només diré que publiquen pensaments o paraules (això deu voler dir el mateix) amb què m’identifique, em commouen, em fan pensar, m’alegren, em deixen inquiet o tot a l’hora. Potser els punts de vista que manifesten siguen contradictoris entre ells. Per tant, o jo sóc un ésser contradictori (A temps he cor d’acer, de carn e fust) o en el fons les contradiccions són només aparents i hi ha una realitat unitària que batega per sota les fronteres que estableixen els humans. Finalment, no cal dir que la llista deuria allargar-se un poc més, però respectarem els límits.

El basar de les espècies, de Jaume J. Llambrich. Els podcasts que fa doten els textos d’una textura quasi palpable (i valga el joc de paraules).

Filant prim, de Josep Manel Vidal. Per la lírica de la vida quotidiana.

Nuesa literària, de Jeremies Soler. Per la sàvia unió dels dos conceptes del títol. D’altres ja ho han fet, però ell ho fa molt bé.

Xerrades, de Teresa Forcades. Maneja pensaments com bombes. Bombes tan necessàries. I tot amb quina delicadesa o amor.

Burrera comprimida, que deu tenir diversos autors, però que identifique amb Maria Josep Escrivà. Per l’esclat, per la rialla, per la descompressió.

I com diu la sentència matemàtica: “L’ordre dels factors no altera el producte.”

Anuncis

5 pensaments sobre “Liebster blog

  1. Fa unes setmanes fórem honorats amb el tal honor per “La línia de Wallace” de Pep Nebot, però com que la normativa no ho impedeix, acceptem de nou la prerrogativa. Això ens permetrà nominar 5 nou nominats que meresquen aquesta nominació. Si a ningú no li amarga un dolç, doncs dos dolços encara amarguen menys. Agraïts per la deferència.
    Ps. Par la part que li correspon, suposem que Maria Josep Escrivà ja farà públic algun pensament sobre l’honor en qüestió.

  2. Benvolgut Xema: primer que res, enhorabona, com una casa de gran, pel reconeixement a la qualitat d’aquest bloc, que se’l mereix amb absoluta justícia. I després, per al·lusions, moltíssimes gràcies per recordar-te’n de BC (Burrera Comprimida), “el nostre” burribloc, en el qual, com tu dedueixes amb bon olfacte, hi ha implicada una colla de persones còmplices, uns més especialistes en burrera que uns (unes) altres, però tothom amb la voluntat de pegar uns quants parells de coces contra tot allò i tots aquells que s’ho meresquen, sense perdre de vista el sentit de l’humor i la ironia i, en la mesura de les nostres possibilitats, la qualitat i la cura en els continguts. M’han ecantat els teus motius: “per l’esclat, per la rialla, per la descompressió”. Amb el teu permís, els portaré també al nostre grup de facebook. Que tingues molta sort. Llarga vida a Lletra Nua i a totes les teues creacions literàries.

  3. Doncs, molt content pel vostre goig, i gràcies pels auguris. Que continuem tots i totes cometent “burrades” a tort i a dret. I que passeu bon estiu!

  4. bé, per fi (PER FI) he vist lo teu comentari (a misses dites, tot sia dit). Però això no trau que em faça molta il·lusió que encara hi haja algú que se’n recorde d’ell, malgrat les meues poques actualitzacions. I que per a mi sia tot un honor este premi, gràcies de veritat!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s